Kaikukortti

Mikä Kaikukortti?

Kaikukortilla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja esimerkiksi festivaaleille, museoihin, teatteriin tai konsertteihin. Kaikukortilla voi hankkia maksutta myös kansalaisopiston kurssipaikkoja.

Kulttuuri kuuluu kaikille varallisuudesta riippumatta.

Kaikukortin tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten ja perheiden mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään ja harrastaa taiteen tekemistä.

Kaikukortteja voivat saada Kaikukortti-verkostoon kuuluvien sosiaali- ja terveydenhuollon tai kuntien hyvinvointitoimialan toimijoiden asiakkaat, jotka ovat vähintään 16-vuotiaita ja tiukassa taloudellisessa rahatilanteessa eivätkä voi siitä syystä hankkia pääsylippuja tai kansalaisopiston kurssipaikkoja. Lisätietoja yhdistyksestä Ritva Laine p. 040 5670 381

Kaikukortilla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja kaikkiin niihin kulttuuripalveluihin, jotka kuuluvat valtakunnalliseen Kaikukortti-verkostoon. Kaikukortilla voi hankkia maksuttomia lippuja myös omille lapsille ja lastenlapsille samaan tilaisuuteen, johon on itsekin osallistumassa.

Kaikukortti-toimintaan on lähtenyt hyvän tahdon eleenä laaja ja hieno joukko kulttuuritoimijoita. Mitä Kaikukortissa mukanaolo tarkoittaa kulttuuritoimijalle? Lue lisää osiosta Kulttuuritoimijalle.

Voisitko sinä saada Kaikukortin? Lue lisää osiosta Minulle Kaikukortti?

Onko sinulla jo Kaikukortti, ja haluaisit tarkistaa, minne Kaikukortti käy? Pääset tutustumaan alueiden omiin Kaikukortti-sivuihin osiosta Alueet.

Kaikukortti korona-aikana ja korona-exit

Korona-ajan rajoitukset 31.5.2022 saakka

Lue korona-ajan rajoituksista täältä. 

Päivitetty 7.1.2022