Harrastusryhmät ja -kurssit

Harrastusryhmät ja -kurssit kokoontuvat yhdistyksen toimitilassa Myllytullissa, Puusepänkuja 2.
Lisätietoa saat jokaisen ryhmän omalta yhteyshenkilöltä.

Oulun Reumayhdistyksen jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua ryhmiimme. Tervetuloa avoimella mielellä kokeilemaan uusia harrastuksia.

Nypläyskurssi KESÄTAUOLLA

Aloittelijat aloittavat alkeista ja tarvittaessa opetusta saa kädestä pitäen. Nypläyksessä käytetään monenlaisia tekniikoita, joita hyödynnetään kurssilla. Materiaaleja voi ostaa kurssilta.

Kokoontuminen maanantaisin 21.1. lähtien klo 13.00, 15 kertaa.
Opettaja: Pirjo Virkkunen

Yhteyshenkilö: Leena Turunen  0400 417 718.

Yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Taidepiiri KESÄTAUOLLA

Kurssilla tehdään tauluja eri maalaustekniikoilla opettajan ohjauksella. Voit olla aloittelija tai kokenut maalari.

Kokoontuminen tiistaisin 8.1. lähtien, klo 12.00.
Opettaja: Minna Mukari

Yhteyshenkilö: Leena Harjuvaara  050 407 7363                                                                                                                                                Yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Puuhanaiset KESÄTAUOLLA

Tehdään käsitöitä, askarteluja laidasta laitaan ja samalla keskustellaan  päivän polttavista asioista kahvin kera.Voit tulla mukaan ja olla  myös tekemättä mitään.

Kokoontuu             lähtien keskiviikkoisin klo 11-.

joka kuukauden ensimmäisenä, kolmantena ja neljäntenä keskiviikkona.

Yhteyshenkilöt:
Ritva Laine 040 567 0381 ja Leena Turunen 0400 417 718.

Porinapiiri KESÄTAUOLLA

Terapeuttinen keskusteluryhmä, jossa keskustellaan eri aiheista kahvikupin äärellä.

Kokoontuu 13.2.2019 alkaen, joka kuukauden 2. keskiviikko klo 12-14

Yhteyshenkilö: Satu Vaskuri 040 507 7496

Lautapeli-ilta

Uusi toiminnallinen ryhmä aloittaa ti 15.1. klo 17.30-19.00 Yhdistyksen toimistolla. Jatkossa joka kuukauden 3. tiistai.

Peli-illassa pelataan perinteisiä lautapelejä, mukaan saa tulla vauvasta vaariin. Yhteyshenkilö: Johanna Nummela 044 269 6064

Yhteistyössä Opintokeskus Sivis