Jäsenasiat/edut

Jäsenrekisterin tiedot jäsenestä on äärimmäisen tärkeä olla ajantasainen. Muista että pääset itse muokkaamaan omia tietojasi osoitteessa https://oma.reumaliitto.fi. Pyydä salasana linkistä "uusi salasana", anna se sähköpostiosoite jonka olet antanut rekisteriin silloin kun liityit jäseneksi, jäsennumeron löydät laskustasi. Olisi myös hyvä ilmoittaa sähköpostiosoite, jos haluat yhdistyksen kuukausitiedotteen, liitto lähettää laskun ja jäsenkirjeen sähköpostiosoitteeseen niin halutessasi.

Kun osoitteesi tai jokin muu tieto muuttuu, ilmoitathan siitä jäsenasioidenhoitaja Leena Turunen p. 040 0417 718, e-mail jasenasiat.ory.leena@gmail.com. Tieto kulkee samalla Reumalehden postitusrekisteriin. On kaikkien etu, että jäsenrekisteri on ajan tasalla. Näin varmistat myös Reumalehden itsellesi.

 

Liity jäseneksi

 

JÄSENEDUT:

 • Yhdistyksen jäsenkirje
 • Reumalehti 4 x vuodessa
 • Yhdistyksen tarjoamat maksuttomat neuvontapalvelut
 • Vertaistukijoiden tuki tarvittaessa
 • Yhdistyksen liikunta-, käsityö- ja vertaistukiryhmät
 • Yhdistyksen jäsen-, teemaillat ja sairauskohtaiset ryhmät
 • Reumaliiton tuetut lomat ja retkitoiminta
 • Reumaliiton virkistys-, sopeutumisvalmennus- ja parisuhdekurssit
 • Järjestövakuutus Reumaliiton ja yhdistyksen järjestämissä tilaisuuksissa

HUOMIO! ASKO EI ANNA LAKINEUVONTAA PUHELIMESSA!!

Yhteistyössä lakiasiaintoimisto Asko Haavikko. Asko on ihmisläheinen varatuomari, hänen erikoisalaansa ovat mm. perintöoikeudelliset asiat sekä esimerkiksi edunvalvonta. Yhdistyksen jäsenille edunvalvontavaltuutus 130e hintaan. Kysy lisää Askolta p.050 5011 248 ja käyntiosoite Isokatu 19 B 17 90100 Oulu. Muista kertoa että olet yhdistyksemme jäsen ! Yhdistyksen yhteyshenkilö Susanna Niemelä p. 045 358 5998

 

MEILTÄ SAAT TIETOA MM.:

 • Yhdistystoiminnasta, vertaistukiryhmistä
 • kuntoutus- ja terveyspalveluista
 • sosiaaliturvasta
 • retkistä, tapahtumista ja luennoista

Reumaliiton IF-järjestövakutus korvaa jäsenille ja  toimihenkilöille

Järjestötehtävissä ja yhdistyksen tilaisuuksissa niin matkalla kuin paikallisesti sattuneet omaisuus ja henkilövahingot. Sisältää matkavakuutuksen, irtaimen omaisuuden vakuutuksen sekä vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen.

Voimassa oleva jäsenyys, maksettu jäsenmaksu on edellytyksenä, korvauksen saamisessa. Vahingon sattuessa ota yhteyttä omaan yhdistykseen.

 

Parturi-Kampaamo Repekka antaa alennusta 10% yhdistyksen jäsenille.

Osoite: Puusepänkuja 2, 90100 Oulu (yhdistyksen toimiston vieressä)

p. +358 8 3116635


 

Synsam on päivittänyt Reumaliiton jäsenille jäsenetuja. Jatkossa jäsenet saavat piilolinsseistä -25 % alennuksen aiemman -10 % sijaan. Lisäksi uutena etuna jäsenet saavat -20 % alennuksen Synsam Lifestyle -sopimuksen kuukausimaksusta. Lisätietoja edusta osoitteesta reumaliitto.fi/jasenedut sekä palvelu- ja markkinointikoordinaattori Marita Jurvelinilta marita.jurvelin@reumaliitto.fi.

 

GreenStar on kotimainen hotelliketju, joka tarjoaa ekologisia ja edullisia hotelliöitä. Jäsenet saavat 10% alennuksen jo ennestään edullisen majoituksen päivänhinnasta. Kaupunkihotellit löytyvät neljältä paikkakunnalta Jyväskylä, Lahti, Joensuu ja Vaasa. Katso lisätietoja edusta Reumaliiton Jäsenedut-sivulta.
Lisätietoja: Marita Jurvelin, marita.jurvelin@reumaliitto.fi mailto:marita.jurvelin@reumaliitto.fi

 

Ettonet apuvälinekauppa antaa yhdistyksemme jäsenille -10% alennusta. Myymälä sijaitsee Hallituskatu 23, 90100 Oulu. Muista kertoa että olet yhdistyksen jäsen.

 

PDF-tiedostoEttonet Oulu A4 esite.pdf (4.0 MB)
Klikkaa esite auki tästä