Hei. Anna arvosana 1-10. Mitä mieltä olet uusista kotisivuista. 1=Todella huono, palataan vanhaan, 10=Aivan upeat, pidetään nämä

Oulun Reumayhdistys

Oulun Reumayhdistys on perustettu vuonna 1952 ja se on Suomen Reumaliiton jäsenenä toimiva paikallisjärjestö. Yhdistyksen tarkoituksena on työskennellä reumasairauksien ja muiden tuki-ja liikuntaelinsairaiden tukena ja yhdyselimenä, sekä valvoa heidän yhteiskunnallisia etujaan ja oikeuksiaan.

Pyrimme myös lisäämään yhteenkuuluvuudentunnetta ja kannustamaan joukolla toimimiseen. Meillä on keskusteluyhteydet päättäjiin ja yhteistyövalmiutta toimia yhdessä myös muiden vammaisjärjestöjen kanssa.

TERVETULOA

Meidän tavoite

• Oulun Reumayhdistys on olemassa, jotta kenenkään ei tarvitsisi jäädä reuma ja muita tuki- ja liikuntaelinsairauden kanssa yksin.
  • Haluamme olla luotettava, välittävä ja inhimillinen kumppani.
  • Olemme läsnä ja tukena kaikenikäisille sairastaville ja läheisille.
  • Vertaistukitoiminta on keskeisin toimintamuotomme.
  • Yhdistyksemme järjestää vertaistukitoimintana erilaisia ryhmiä, luentoja ja toiminnallisia ryhmiä. Tarjoamme harrasteryhmiä ensisijaisesti jäsenille.
  • Tarjoamme vapaaehtoisvoimin tukea ja toimintaa kaikille, joita reuma koskettaa tai jotka haluavat auttaa sairastuneita.
  • Reumaa sairastavien lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä tukeminen ja auttaminen on yksi toimintamuodoistamme.
  • Oulun Reumayhdistyksen toiminta on kaikille avointa.
  • Olemme Suomen Reumaliiton jäsenyhdistys.Kirjoita tähän yhdistyksen ydinviesti, josta käyttäjälle selviää heti sivuille tultaessa mistä on kyse.

Liity jäseneksi

Voit liittyä Oulun Reumayhdistyksen jäseneksi tämän sivuston kautta. Samalla liityt Suomen Reumaliiton jäseneksi. Liittymällä jäseneksemme saat käyttöösi monia etuja, jotka löydät lueteltuna Jäsenedut-valikosta. Liityttyäsi jäseneksi saat jonkin ajan kuluttua laskun ja jäsenkirjeen Reumaliitosta.

Voit liittyä jäseneksi alla olevasta linkistä!

KUTSU
Oulun Reumayhdistys ry:n Syyskokoukseen

Oulun Reumayhdistys ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään keskiviikkona
10.11.2021 alkaen klo 18.00. Paikka Aleksinkulma. Käsitellään sääntöjen 10 §:n määräämät asiat. Muut yhdistyksen jäsenten esille haluamat asiat on toimitettava hallitukselle syyskuun 2021 loppuun mennessä. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.30.