Liikunta

Liike on lääkettä

Oulun kaupungin ohjatut ryhmät ja palvelut

Oulun kaupungin liikuntapalvelut tarjoaa yhteistyötahojensa kanssa kuntalaisille ohjattuja liikuntapalveluita ikäryhmittäin ympäri vuoden.

Oulun Kaupungin liikuntaryhmät kevätkausi 8.1.-18.5.2018
 (ei vk 10). Lisätietoa ryhmän yhteyshenkilöltä.

Oulun kaupungin erityisliikunta tarjoaa omaan hyvinvointiin innostavia liikuntaryhmiä sekä opasatusta liikuta-asioissa henkilöille, joilla on pitkäaikaissairaus, liikkumisrajoite, toimintakyvyn haitta tai liikkumisen apuväline.Lisätietoa Erityisliikunta-oppaasta tai www.ouka.fi/ohjattu-liikunta.

Esim. liikuntaryhmä;
Vaikeaa reumaa sairastavien ryhmä, Oulun Kaupunginsairaalassa alkaa torstaina 11.1.2018, kuntosaliryhmä klo 16.00 ja allasryhmä klo 17.00, ilmoittautumiset Anu Palokangas p. 0447038049, anu.palokangas@ouka.fi.Kausimaksu 30,-.

Tuki- ja liikuntasairaiden liikuntaryhmät,
  Neurologiset- ja pitkäaikaissairaiden liikuntaryhmät ja
  Liikunta- ja toimintarajoitteisten liikuntaryhmät löydät täältä.
  Senioroiden ja ikääntyneiden liikuntaryhmät löydät täältä.
  Työssäkäyvien liikuntaryhmät löydät täältä.

Lisätietoja Oulun kaupungin liikuntaryhmistä löydät täältä.

Muista myös nämä:

Seniorikortti on tarkoitettu oululaisille 65-vuotta täyttäneille.

Itsenäiseen  kuntoiluun kuntosaleille yleisö- ja seniorivuoroille sekä uintiin ja
vesivoimisteluun ma-pe  päiväsaikaan, aamusta laitosten auettua klo  16.00 saakka (sisään viimeistään klo 15.39) Kortti ei oikeuta ohjattuihin kuntosali-  ja saliliikuntaryhmiin.

Osta kortti kaupungin liikuntalaitosten tai Oulu10-palvelupisteistä vuodeksi eteenpäin (lisäksi Waltti-kortti 3€).

Lisätietoja täältä.
  Harjoitusvuorot seniokortilla löydät täältä.

Liikunta-avustajakortti

Oululainen vammainen tai pitkäaikaissairas voi hakea liikunta-avustajakorttia, mikäli hänellä on avustajan tarvetta Oulun kaupungin liikuntapalveluiden sisäliikuntapaikoissa. Liikunta-avustajakortilla avustaja pääsee maksutta mukaan. Liikunta-avustajakortin saaminen edellyttää:

• voimassa olevaa kuntoutussuunnitelmaa ja kuntoutuspalvelu-, sosiaalipalvelu-tai terveydenhuoltohenkilöstön arviota avustajan tarpeesta tai
  • pitkäaikaissairautta, jossa toimintakyky on alentunut huomattavasti, edellyttäen avustajaa ja kuntoutuspalvelu-, sosiaalipalvelu- tai terveydenhuoltohenkilöstön arviota avustajan tarpeesta tai
  • näkövammakorttia
  • hakija on oululainen

Varaa aikaa erityisliikunnanohjaajalle avustajakortin kirjoittamista varten. Ota mukaan valokuva, täytetty avustajakorttihakemus ja kuntoutussuunnitelma.

Liikunta-avustajakortti ajanvaraukset ja tiedustelut:
Oulu, Oulunsalo p. 044 703 8046
Haukipudas, Yli-Ii p. 050 390 0059
Kiiminki, Ylikiiminki p. 050 379 6711

Muut liikuntaryhmät:

Boccia

Perjantaina 10.00 - 12.00 Oulun urheilutalo, Rantakatu 15, Palloilusali 2. krs.

Erityisjärjestöjen kanssa pelattavav jännittävä Boccia-tervasarja ja vapaata harjoittelua. Tule rohkeasti paikan päälle! Maksuton

Tied. Aimo Tikkanen p. 040752 2311.

Asahi

Asahiryhmä kokoontuu toimistolla ke 24.1.2018 alkaen joka keskiviikko klo 16:00. Yhteyshenkilö Susanna Niemelä p. 045 3585998. susanna.maarit@hotmail.com

Huom!
Yhdistys järjestää mahdollisuuksien mukaan erilaisia liikuntatapahtumia, niistä