Yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa

Sanojen ikkuna-kirjoituskurssi

Sanojen ikkunasta näkyy monta maisemaa, valtavasti värejä sekä paljon tunteita. Meistä jokainen näkee ne omalla tavallaan, oman sisimmän ja omien silmien kautta.

Tule tutustumaan ikkunasi näkymään ja löytämään uusia mahdollisuuksia nähdä enemmän. Runojen, lauseiden, mietteiden, aforismien ja ajatusten kautta on mahdollista tehdä omien sanojen ikkuna.

Kurssi järjestetään:

torstaisin klo 18-19.30,  (24.4., 2.5., 9.5., 16.5.), Oulun Reumayhdistyksen tiloissa, Puusepänkuja 2.

Opettajana Miia Vehviläinen. Mukaan mahtuu 10 hlö, ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset Annalle 0440-557917 tai anna.poropudas(at)gmail.com

Kutsu

Suomen Vaskuliittiyhdistys ry:n jäsenille ja muille vaskuliittia sairastaville, sekä vaskuliittisairauksista kiinnostuneille:

Vaskuliitti- vertaistapaaminen  Oulussa

lauantaina 4.5.2019 klo 11-15,

Oulun Reumayhdistys ry:n tiloissa

Puusepänkuja 2 (Myllytulli), 90130 Oulu

Tilat ovat esteettömät

Päivän sisältö:

Tervetuloa ja esittäytyminen

• Ajankohtaista Oulun Reumayhdistyksestä
  • Suomen Vaskuliittiyhdistyksen kuulumiset, hallituksen jäsen Saila Aurinko
  • Kahvitarjoilu ja vertaiskeskustelut
  • Palautelomakkeet ja tilaisuuden päätös

Tapaaminen on osallistujille maksuton.

Ilmoitathan tulostasi sitovasti maanantaihin 29.4. mennessä

joko sähköpostilla vaskuliittiyhdistys@gmail.com  tai puh. 050 588 3931 Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoita niistä samalla.

Tietoa ja kokemuksia vaskuliiteista -kirjaa on saatavana tilaisuudessa,  hinta jäseniltä 5 €, muilta 10 €. Varaathan tasarahan.

Lämpimästi tervetuloa!

Suomen Vaskuliittiyhdistys ry